Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-04 22:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/hockeyns-plan-publik-pa-varannan-plats-regeringen-ska-aterkomma-i-nartid/

SPORT

Hockeyns plan: Publik på varannan plats – regeringen ska återkomma ”i närtid”

Kultur- och idrottsminister Amanda Lind träffade Svenska ishockeyförbundets ordförande Anders Larsson, SHL:s ordförande Anders Källström och Djurgårdens vd Jenny Silfverstrand på Hovet.
Foto: Beatrice Lundborg

Kultur- och idrottsminister Amanda Lind lovade att återkomma ”i närtid” i publikfrågan sedan hon på tisdagen mött företrädare för Svenska Hockeyförbundet, SHL och Djurgården Hockey.

Och det parterna presenterade för ministern var en detaljerad plan för hur man på ett ur smittskyddssynpunkt på ett säkert sätt ska kunna öppna upp arenorna.

Det handlar om att kunna använda varannan sittplats i många arenor.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till valborg!

Alla artiklar gratis till 30 april, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.