Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-12-05 22:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/hv71-lanar-in-38-arig-klubbikon/

SPORT

HV71 lånar in 38-årig klubbikon

Martin Thörnberg har gjort över 700 matcher för HV71. Arkivbild.
Martin Thörnberg har gjort över 700 matcher för HV71. Arkivbild. Foto: Mikael Fritzon/TT

Martin Thörnberg, 38, gör comeback i HV71 och är klar för spel i veckans avslutande hockeyallsvenska matcher mot Kristianstad.

TT Text

”Thörnberg ansluter till laget i dag och kommer att spela i dubbelmötet med Kristianstad till att börja med”, skriver Jönköpingsklubben på sin webbplats.

Forwarden, som tagit fyra SM-guld med HV71 och även vunnit VM med Tre Kronor, tillhör HC Dalen i hockeyettan, men lånas in eftersom serieledaren drabbades av skador på Taylor Matson och Simon Önerud i onsdagens 6–4-seger mot Vita Hästen.

I morgon, fredag, möter HV71 Kristianstad på bortais och på söndag lär det bli en bejublad comeback för Thörnberg på hemmais.

Ämnen i artikeln

HV71
Ishockey

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt