Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-03 20:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/ibland-onskar-jag-att-spelarna-kom-med-ett-motargument/

SPORT

”Ibland önskar jag att spelarna kom med ett motargument”

3 min 34 sek. Assisterande coachen i volleybollaget Toyoda Gosei, Kazuhiro Fujita gjorde bildspelet, med Anders Lundqvists bilder, som peppning inför sista ligaomgången.

Efter fem timmar i buss, delvis i långa köer på motorvägen från Shizuoka, anländer spelarna till träningsanläggningen i Inazawa. Det har varit tyst i bussen hela vägen, efter den knappa 2–3-förlusten mot Sakai Blazers från Osaka. Många i laget har utnyttjat den japanska talangen som innebär att man sover lite så snart tillfälle erbjuds. Ledarteamet har ägnat resan åt att analysera matchen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.