Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-15 13:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/ifk-goteborgs-anfallsstjarna-missar-finalen/

Sport

IFK Göteborgs anfallsstjärna missar finalen

Det kommer inte finnas någon Giorgi Kharaishvili på Gamla Ullevi under torsdagens cupfinal.
Det kommer inte finnas någon Giorgi Kharaishvili på Gamla Ullevi under torsdagens cupfinal. Foto: CARL SANDIN

IFK Göteborgs Giorgi Kharaishvili utgick skadad i derbyt mot Häcken. Nu står det klart att stjärnan missar torsdagens cupfinal mot Malmö.

TT Text

– Det är så klart en spelare som är viktig för oss, säger tränaren Poya Asbaghi till Expressen.

Anfallaren tvingades lämna planen i 0–0-matchen mot Häcken i söndags. Nu bekräftar IFK Göteborg att stjärnan inte finns med i truppen inför cupfinalen.

– Vi kommer med ett slutgiltigt beslut i morgon vad gäller startelva och trupp. Vi har några osäkra kort fortfarande. Men det vi vet är att Giorgi inte spelar i morgon, säger Blåvitts tränare Poya Asbaghi efter onsdagens träning.

Göteborg saknar sedan tidigare långtidsskadade Robin Söder.

Läs mer: Cupseger kan rädda Blåvitts ekonomi

Ämnen i artikeln

Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt