Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-21 19:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/ishockey/dahlins-nhl-uppladdning-kebab-och-padel/

Sport

Dahlins NHL-uppladdning: kebab och padel

Rasmus Dahlin stortrivs med sin sommar i Sverige efter första säsongen i NHL. "Jag har fått exakt det jag ville, att komma tillbaka till familj och vänner", säger den 19-årige supertalangen från Lidköping. Både kebabtallrikar och nya intresset padel har hunnits med.
Rasmus Dahlin stortrivs med sin sommar i Sverige efter första säsongen i NHL. "Jag har fått exakt det jag ville, att komma tillbaka till familj och vänner", säger den 19-årige supertalangen från Lidköping. Både kebabtallrikar och nya intresset padel har hunnits med. Foto: Thomas Johansson/TT

En 19-årig västgötsk supertalang är hemma efter sin första säsong i NHL. Rasmus Dahlin har ägnat sommaren åt bad, glass, kompisar, isträning – och padel.

NHL visade sig vara så högklassig som han trodde. Fast med ofattbart många matcher. Och en sak fattas där borta: kebabtallriken.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in