Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-19 02:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/ishockey/kul-att-spela-med-grabbarna-igen-i-vanliga-fall-moter-jag-vuxna-man/

SPORT

”Kul att spela med grabbarna igen – i vanliga fall möter jag vuxna män”

Isac Lundeström ger målvakten Olle Eriksson Ek en kram under en träning på JVM-isen. Båda två var med i JVM även förra året, men då spelade inte Olle Eriksson Ek någon match.
Isac Lundeström ger målvakten Olle Eriksson Ek en kram under en träning på JVM-isen. Båda två var med i JVM även förra året, men då spelade inte Olle Eriksson Ek någon match. Foto: Joel Marklund/ Bildbyrån

För ett år sedan var han med och förlorade den jämna JVM-finalen mot Kanada.

Nu är Juniorkronornas Isac Lundeström redo för revansch, och med sig i bagaget till den pågående JVM-turneringen har han nya viktiga erfarenheter.

– Det är riktigt kul att spela med grabbarna igen och att möta spelare i min egen ålder. I vanliga fall spelar jag ju mot vuxna män, säger Isac Lundeström.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in