Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-21 07:22

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/ishockey/leksand-tobias-forsberg-spelar-inte-mer-den-har-sasongen/

Ishockey

Leksand: Tobias Forsberg spelar inte mer den här säsongen

Leksand Tobias Forsberg skadades under annandagens ishockeymatch i hockeyallsvenskan. Klubben meddelar att Forsberg inte spelar mer den här säsongen.
Leksand Tobias Forsberg skadades under annandagens ishockeymatch i hockeyallsvenskan. Klubben meddelar att Forsberg inte spelar mer den här säsongen. Foto: Henrik Hansson/TT

Leksand har publicerat ännu en uppdatering om läget med lagets skadade forward Tobias Forsberg, som åkte in med huvudet före i sargen i annandagsmatchen mot Almtuna och senare genomgick en nackoperation på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Rätta artikel

”Då skadan som tidigare nämnts är allvarlig så kommer den närmaste framtiden handla om rehab och återhämtning. Det är fortfarande för tidigt att bedöma omfattningen av skadan. Som tidigare nämnts så får Tobias den bästa stöttning han kan få av sina närmaste och personalen på Akademiska sjukhuset för sin väg tillbaka. Tobias kommer inte att spela något mer under denna säsong. Mer information kommer längre fram. Tills dess kommer inga ytterligare kommentarer att ges”, säger Forsbergs agent Michael Reander.

Reander riktar återigen ett tack, från Forsberg och hans familj, till alla som skickat hälsningar och lyckönskningar, samt för att ”ni alla visat respekt så att all kraft kan läggas på återhämtning efter operationen”.

Läs mer: Mäktig hemmahyllning till Tobias Forsberg