Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-14 12:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/italienska-uppgifter-zlatan-redo-for-comeback/

Sport

Italienska uppgifter: Zlatan redo för comeback

Zlatan Ibrahimovic kan göra comeback snabbare än väntat. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic kan göra comeback snabbare än väntat. Arkivbild. Foto: Antonio Calanni/AP

När Milan besegrade Lecce med 4–1 i måndags saknades Zlatan Ibrahimovic.

TT Text

Anfallsstjärnan, som skadade höger vad på träning för tre veckor sedan, har förväntats komma tillbaka i spel först någon gång i juli.

Men enligt italienska La Gazzetta dello Sport kommer ”Ibra” att finnas med i matchtruppen redan på söndag när Milan tar emot Roma på hemmaplan.

Svensken har svarat för tre mål på sina åtta spelade ligamatcher i år. Milan, som har tio omgångar kvar att spela, jagar Europaplatser i tabellen.

Ämnen i artikeln

Fotboll
AC Milan

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt