Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-20 19:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/johan-croneman-tack-gode-gud-for-jonas-karlsson/

Sport

Johan Croneman: Tack gode Gud för Jonas Karlsson

Bortsett från Jonas Karlsson och några få andra är det kolsvart vad det gäller den journalistiska ansatsen i Discoverys OS-bevakning, skriver Johan Croneman.
Bild 1 av 2 Bortsett från Jonas Karlsson och några få andra är det kolsvart vad det gäller den journalistiska ansatsen i Discoverys OS-bevakning, skriver Johan Croneman.
Bild: Pontus Lundahl/TT
Att Anja Pärson älskar alla tävlande och kan ursäkta vad som helst och tycker synd om alla som förlorar och har en deltagares bortförklaring till allt är inget att förvånas över, men att man bredvid henne placerar en Jessica Almenäs med ingen journalistisk utväxling över huvud taget kan givetvis bara sluta riktigt illa, skriver Johan Croneman.
Bild 2 av 2 Att Anja Pärson älskar alla tävlande och kan ursäkta vad som helst och tycker synd om alla som förlorar och har en deltagares bortförklaring till allt är inget att förvånas över, men att man bredvid henne placerar en Jessica Almenäs med ingen journalistisk utväxling över huvud taget kan givetvis bara sluta riktigt illa, skriver Johan Croneman.
Bild: Pontus Lundahl/TT

Jag har genom åren gått några ronder med Jonas Karlsson, Kanal 5:s sportankare nu under OS. Om man kan prata om relation så kan den nog beskrivas som ömsesidigt frostig.

Efter en veckas OS-sändningar är jag beredd att utbrista: Tack gode Gud för Jonas Karlsson.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in