Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-04 20:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/johan-croneman-tv-produktionen-av-duplantis-rekordfinal-var-historiskt-dalig/

Sport

Johan Croneman: Tv-produktionen av Duplantis rekordfinal var historiskt dålig

Armand Duplantis stavhoppsfinal gjorde att han skrev in sig i idrottshistorien, men tv-sändingen av tävlingen var ett haveri, menar DN:s sport-i-tv-krönikör Johan Croneman.
Armand Duplantis stavhoppsfinal gjorde att han skrev in sig i idrottshistorien, men tv-sändingen av tävlingen var ett haveri, menar DN:s sport-i-tv-krönikör Johan Croneman. Foto: Vegard Wivestad Grött/Bildbyrån

Samlade EM-tävlingar blev en succé, tycker DN:s sport-i-tv-krönikör Johan Croneman. Men frågar sig samtidigt varför tv-kommentatorer och experter tog på sig uppgiften att förklara Meraf Bahtas oskuld i dopningsfrågan och hur tv-sändningen från Armand Duplantis rekordbra guldtävling i stavhopp kunde vara så dåligt producerad. 

”Vi fick lite spridda hopp, pö om pö, helt oklart om de var bandade eller i direktsändning”, skriver han.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in