Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-29 00:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/johan-esk-coronasvamlet-kanns-lika-sakert-som-plex-mellantider/

SPORT

Johan Esk: Coronasvamlet känns lika säkert som Plex mellantider

Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson gubbgissar att sommarens EM blir av som planerat. Att höra alla experter om nya coronaviruset är som när Plex Petersson chansade vilt på Stenmarks mellantider, skriver Johan Esk.
Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson gubbgissar att sommarens EM blir av som planerat. Att höra alla experter om nya coronaviruset är som när Plex Petersson chansade vilt på Stenmarks mellantider, skriver Johan Esk. Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Det känns lika säkert att lyssna på myndigheterna när det gäller nya coronaviruset som det gjorde när Plex knäppte mellantider med sitt stoppur.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.