Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-15 16:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/kanadensisk-landslagsspelare-till-kif-orebro/

Sport

Kanadensisk landslagsspelare till Kif Örebro

Lindsay Agnew är klar för Örebro.
Lindsay Agnew är klar för Örebro. Foto: Francisco Seco

Förra sommaren spelade hon fotbolls-VM för Kanada. Nu är Lindsay Agnew klar för spel i Kif Örebro, skriver Aftonbladet.

TT Text

– Vi har gjort klart med den spelaren vi hade hoppats att vi skulle få, säger Kif Örebros sportchef Jonas Karlberg till tidningen.

Den 25-åriga kantspelaren kommer närmast från NWSL-laget North Carolina Courage. Söndagens möte med Vittsjö lär hon inte hinna bli spelklar till, men däremot Kif Örebros nästkommande match mot Djurgården den 8 juli.

Kontraktet uppges sträcka sig säsongen ut.

Ämnen i artikeln

Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt