Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-08 04:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/klassmal-av-dybala-nar-juve-tog-femte-raka/

Sport

Klassmål av Dybala när ”Juve” tog femte raka

Juventus fortsätter att vinna i den italienska fotbollsligan. Hemma mot bottenlaget Lecce kom femte raka trepoängaren – andra raka efter coronapausen – sedan Paulo Dybala gett hemmalaget ledningen i den 53:e minuten.

TT Text

Och det med stil.

Framspelad av Cristiano Ronaldo lade argentinaren bollen till rätta och skickade sedan in den i bortre krysset.

Ronaldo satte 2–0 på straff nio minuter senare, innan Gonzalo Higuain och Matthijs de Ligt fyllde på till 3–0 och 4–0 i slutminuterna.

Det betyder att Juventus behåller greppet om serieledningen, sju poäng före tvåan Lazio med en match mer spelad.

Ämnen i artikeln

Juventus F.C

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt