Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-25 23:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/klubbar-och-agenter-kritiseras-for-att-inte-ha-gatt-till-botten-med-anklagelser/

Sport

Klubbar och agenter kritiseras för att inte ha gått till botten med anklagelser

Kingsley Sarfo anser sig vara oskyldigt dömd och har begärt resning i Högsta domstolen. Samtidigt får agenter och klubbar kritik för att de inte tog anklagelser mot fotbollsspelaren på allvar, berättar TV4:s Kalla fakta.
Kingsley Sarfo anser sig vara oskyldigt dömd och har begärt resning i Högsta domstolen. Samtidigt får agenter och klubbar kritik för att de inte tog anklagelser mot fotbollsspelaren på allvar, berättar TV4:s Kalla fakta. Foto: Linnea Rheborg/Bildbyrån

Den våldtäktsdömde fotbollsspelaren Kingsley Sarfo har på nytt begärt resning i Högsta domstolen och vill slippa utvisning. Samtidigt får fotbollsledare och agenter kritik för att de inte gick till botten med uppgifter om att Sarfo hade kontakter med tolvåriga flickor.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in