Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-01 18:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/kulusevski-startade-nar-juventus-vann/

Sport

Kulusevski startade när Juventus vann

Cristiano Ronaldo firar 1–0-målet med lagkamrater.
Cristiano Ronaldo firar 1–0-målet med lagkamrater. Foto: Miguel Medina/AFP

Dejan Kulusevski startade för Juventus när Cagliari besegrades hemma med 2–0. Ett resultat som innebär att jakten på ledande Milan intensifieras.

Cristiano Ronaldo gjorde båda målen i första halvlek. Cagliari låg på för en reducering, men kom inte närmare än ett bortdömt offsidemål.

Kulusevski hade en bra möjlighet att stänga matchen med kvarten kvar. Men avslutet blockerades av en försvarare. Fem minuter före slutet blev han utbytt.

Kraven på Juventus är höga, efter nio raka ligatitlar. Men säsongen har med deras mått mätt börjat svagt, trots att förlustnollan är intakt. Laget hade inför mötet med Cagliari tre segrar och fyra oavgjorde.

Zlatan Ibrahimovics Milan toppar fortfarande tabellen, trots en match mindre spelad än tvåan Juventus. Milan har en svår bortamatch söndag kväll, tabellfyran Napoli borta.

Ämnen i artikeln

Juventus F.C

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt