Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-05 00:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/lars-gunnar-bjorklund-ar-dod/

Sport

Lars-Gunnar Björklund är död

Bild 1 av 6 Lars-Gunnar Björklund på Tipstjänst presenterar nya spelet Lotto. Året är 1980.
Foto: Peter Diedrich/Scanpix
Bild 2 av 6 Tipstjänsts VD Richard Frigren och marknadschefen Lars-Gunnar Björklund demonstrerar den nya spelformen Oddset.
Foto: Rolf Hamilton/Scanpix
Bild 3 av 6 ars-Gunnar Björklund, tipstjänst marknadschef och sportjournalist. flankerad av de legendariska djurgårdsbackarna Lasse Björn och Roland Stoltz vid firandet av sin 50-årsdag i februari 1987.
Foto: Anders Holmström/Scanpix
Bild 4 av 6 TV3:s kommentatorer Lars-Gunnar Björklund och Roland Stoltz i kommentatorshytten under ishockey-VM i Globen, Stockholm 29:e april 1989.
Foto: Jan Collsiöö/Scanpix
Bild 5 av 6 portjournalisten och programledaren Lars-Gunnar Björklund med hustrun Lena 2009.
Foto: Leif R Jansson/Scanpix
Bild 6 av 6 Lars-Gunnar Björklund och Uno Hedin på plats i Radiohuset när Sportextra på lördagen fyllde 50 år med nuvarande och gamla medarbetare på plats i Radiohuset.
Foto: Claudio Bresciani/Scanpix
Tipsextras grundare Lars-Gunnar Björklund har gått ur tiden. Den folkkäre tv-mannen avled vid en av ålder av 75 år efter en längre tids sjukdom. ”Han var en unik radio- och tv-personlighet hade en genuin kärlek till idrotten som jag inte mött hos någon annan”, säger barndomsvännen Tommy Engstrand.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in