Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-01-19 04:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/larsson-missar-resten-av-januariturnen/

Sport

Larsson missar resten av januariturnén

Jordan Larsson skadade låret under Sveriges match mot Moldavien. Nu har han spelat färdigt under januariturnén. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Jordan Larsson har spelat färdigt på herrlandslagets januariturné i Qatar efter den skada anfallaren ådrog sig mot Moldavien, rapporterar Aftonbladet.

TT Text

– Jordan fick en lättare muskelskada under matchen i går. Han kommer inte spela mer men blir kvar under lägret, säger landslagsläkaren Anders Valentin till tidningen.

Larsson, till vardags i fotbollsklubben Spartak Moskva, tvingades på torsdagen till ett byte mot Moldavien med en känning i framsida lår. Före det hade han hunnit med att göra matchens enda mål och sitt första i landslagströjan.

En landskamp återstår för Sverige under januariturnén. På söndag väntar Kosovo då Janne Andersson kommer att mönstra en helt annan elva.