Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-27 06:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/malmo-arrangerar-tre-kronor-turnering/

Sport

Malmö arrangerar Tre Kronor-turnering

Årets upplaga av Beijer Hockey Games kommer att spelas i Malmö arena, 11–14 februari. Tre Kronor vann i fjol hemmaturneringen i Euro Hockey Tour, som då traditionsenligt avgjordes i Globen i Stockholm.

TT Text

”I år blir det ytterligare arbete för att genomföra turneringen i en 'bubbla' och med säkerhetsrestriktioner för alla fyra lag”, säger Jesper Björk, marknadsansvarig på Svenska ishockeyförbundet.

För motståndet i Malmö står som vanligt Finland, Ryssland och Tjeckien.

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt