Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-18 04:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/malmo-varvar-premier-league-svensk/

SPORT

Malmö värvar Premier League-svensk

Peter Gwargis är klar för Malmö FF.
Peter Gwargis är klar för Malmö FF. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Mittfältaren Peter Gwargis är klar för Malmö FF, bekräftar klubben på en pressträff.

TT Text

20-åringen spelade tidigare i Jönköpings Södra men lämnade för Brighton 2018. Han har haft svårt att ta en plats i Premier League-klubbens A-lag, och under säsongen har det bara blivit två inhopp i ligacupen.

Kontraktet med Malmö sträcker sig till slutet av 2024.

– Malmö FF är en av Skandinaviens största klubbar och det är ingenting som man kan tacka nej till, säger Peter Gwargis på pressträffen.

Gwargis är en vänsterfotad och offensiv spelare vars favoritposition är högerytter.

”Han är en väldigt spännande spelare med bra speluppfattning som är skicklig på att vika in och komma till avslut med sin fina vänsterfot”, säger sportchefen Daniel Andersson i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln

Malmö FF
Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt