Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-16 20:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/medier-sane-klar-for-bayern-munchen/

Sport

Medier: Sané klar för Bayern München

Leroy Sané.
Leroy Sané. Foto: AFP

Den tyske fotbollsstjärnan Leroy Sané lämnar Manchester City för Bayern München, skriver BBC och flera andra ansedda medier.

TT Text

Yttern väntas skriva på ett femårskontrakt värt drygt 510 miljoner kronor, plus ytterligare 100 miljoner i eventuella bonusar.

24-årige Sané kom till Manchester City 2016 från Schalke. Han har bland annat vunnit två ligatitlar med Premier League-klubben, men har varit skadad under nästan hela den pågående säsongen.

Citys tränare Pep Guardiola bekräftade häromveckan att yttern bett om att få lämna klubben, och att han inte velat skriva på något nytt kontrakt. Sanés avtal med City löper ut nästa sommar.

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt