Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-29 14:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/napolis-jubel-efter-milans-jatteforlust/

SPORT

Napolis jubel – efter Milans jätteförlust

Milanspelare deppar efter storförlusten.
Foto: Alfredo Falcone/LaPresse/Shutterstock

Det kanske behövs en 41-årig Zlatan Ibrahimovic, trots allt.

TT Text

AC Milan befinner sig i en djup formsvacka och under tisdagskvällen åkte den regerande Serie A-mästaren på en rejäl överkörning när Lazio vann med förkrossande 4–0 på hemmaplan.

Redan efter tre minuter spräckte Sergej Milinkovic-Savic nollan och när Felipe Anderson, i den andra halvleken, sköt in 4–0 var förnedringen ett faktum.

Lazios seger – eller för den delen Milans förlust – bäddar för en fin vår i Neapel. Napoli, som är totalt överlägset den här säsongen, leder Serie A på 50 poäng. Laget har tolv poäng ner till tvåan Milan – som inte har vunnit en match sedan den 4 januari.

Ämnen i artikeln

Fotboll
AC Milan

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt