Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-26 08:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/officiellt-giroud-blir-zlatans-lagkamrat/

SPORT

Officiellt: Giroud blir Zlatans lagkamrat

Foto: Piero Cruciatti/AFP

Zlatan Ibrahimovic får sällskap på anfallspositionen i Milan nästa säsong. Fransmannen Olivier Giroud ansluter till Serie A-klubben från Chelsea, bekräftar Milan på sin webbplats.

TT Text

Enligt Football Italia har 34-åringen skrivit på ett tvåårskontrakt.

Giroud har spelat i Chelsea sedan 2018, innan det representerade han Londonrivalen Arsenal.

Han har gjort näst flest mål i den franska landslagströjan genom tiderna med sina 46 fullträffar på 110 matcher. Bara Thierry Henry har gjort fler.

Anfallaren var bland annat med och vann VM med Frankrike 2018.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt