Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 04:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/orkanen-irma-varme-och-alligatorer-flera-hinder-for-sveriges-vm-hopp/

SPORT

Orkanen Irma, värme och alligatorer – flera hinder för Sveriges VM-hopp

Bild 1 av 5 Emma Fredh är Sveriges största medaljhopp på rodd-VM i Florida.
Foto: Maja Suslin
Bild 2 av 5 Förbundskapten PeO Claesson och coachen Thomas Lindberg tar ner båtarna – som på omvägar kom fram till Florida – från trailern.
Foto: Maja Suslin
Bild 3 av 5 Emma Fredh är Sveriges största medaljhopp under VM i rodd i Florida.
Foto: Maja Suslin
Bild 4 av 5 Emma Fredh fick äntligen köra ett träningspass i sin egen båt inför VM.
Foto: Maja Suslin
Bild 5 av 5 Anna Malvina Svennung och Lovisa Claesson därbakom.
Foto: Maja Suslin

Sarasota. Europamästarinnan Emma Fredh fick sin uppladdning inför VM i Florida störd av orkanen Irma. Orkanen sköt upp svenskarnas resa till VM-orten och försenade båtarnas ankomst med en vecka.

– Fysiskt är det bra, men det är klart det skapar en oro när man inte får ro sin egen båt, säger Emma, som på plats i den paradisiska miljön mött ett annat ovanligt orosmoment – alligatorer i roddstadion.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.