Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-29 03:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/peterson-utslagen-i-adelaide/

SPORT

Peterson utslagen i Adelaide

Rebecca Peterson är utslagen i Adelaide.
Rebecca Peterson är utslagen i Adelaide. Foto: Brenton Edwards/AFP

Rebecca Peterson skrällde i första omgången av WTA-turneringen Adelaide International 2, när hon vann med 2–1 i set mot världstvåan Aryna Sabalenka.

TT Text

Men i nästa match blev amerikanskan Madison Brengle, rankad 59:a, för svår. Peterson besegrades med 6–3, 6–2 och är därmed ute ur turneringen, medan Brengle är vidare till kvartsfinal.

För svenskan som är 93:a på världsrankningen väntar härnäst Australian Open, som inleds den 17 januari.

Ämnen i artikeln

Tennis

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt