Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-04 18:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/pga-masterskapen-spelas-utan-publik/

Sport

PGA-mästerskapen spelas utan publik

Illustrationsbild.
Illustrationsbild. Foto: David J. Phillip

PGA-mästerskapen kommer att spelas som planerat i augusti – men utan publik, meddelar den amerikanska herrgolftouren.

TT Text

PGA-mästerskapen blir säsongens första majortävling och den kommer att spelas på Harding Park i San Francisco den 6–9 augusti.

Tävlingen skulle ha spelats i maj, men flyttades på grund av coronapandemin.

PGA har vägt flera olika möjligheter, bland annat att flytta tävlingen till annan ort.

”Även om det lokala samhället inte kan vara med oss fysiskt på plats så kommer vi att bära med oss deras spänstiga sinnelag och sammanhållning i tävlingen och visa upp den för hela världen”, säger PGA-tourens vd Seth Waugh i ett uttalande.

PGA-touren återstartade tidigare i juni efter coronapausen och de två hittills avverkade tävlingarna har spelats utan publik.

Ämnen i artikeln

Golf

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt