Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-24 11:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/robin-quaison-klar-for-saudisk-klubb/

SPORT

Robin Quaison klar för saudisk klubb

Robin Quaison har lämnat tyska Mainz.
Robin Quaison har lämnat tyska Mainz. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Svenske landslagsanfallaren Robin Quaison har skrivit på för Al Ettifaq FC. Det bekräftar den saudiarabiska klubben på Twitter.

TT Text

Den tidigare Mainz-spelaren presenteras i en video på klubbens Twitterkonto där en tröja med texten ”Robin Quaison 2024” syns till, vilket hintar om att 27-åringen skrivit på en treårskontrakt.

Quaison har spelat i tyska Mainz sedan 2017, men hans kontrakt gick ut den här sommaren. Sammanlagt spelade han 123 Bundesligamatcher för klubben, under vilka han stod för 31 mål och nio assist.

Den tidigare AIK-spelaren har gjort 31 A-landskamper för Sverige. Han startade en match och gjorde tre inhopp för Blågult i fotbolls-EM.

Ämnen i artikeln

Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt