Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-25 08:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/rosenqvist-byter-stall-klar-for-mclaren/

Sport

Rosenqvist byter stall - klar för McLaren

Felix Rosenqvist är klar för Arrow McLaren SP inför nästa säsong.
Felix Rosenqvist är klar för Arrow McLaren SP inför nästa säsong. Foto: Walter G Arce Sr Grindstone Medi

Felix Rosenqvist byter stall i Indycar, och är klar för Arrow McLaren SP inför nästa säsong. Därmed lämnar han mästarstallet Chip Ganassi Racing.

TT Text

– Jag är väldigt förväntansfull, säger Rosenqvist till Aftonbladet.

Rosenqvist gjorde sin debutsäsong i Indycar 2019 och blev då årets nykomling. Denna säsong tog han sin första seger, och slutade på elfte plats totalt. Han lämnar Chip Ganassi Racing, där landsmannen Marcus Ericsson och årets mästare Scott Dixon stannar inför nästa säsong.

– Det har varit en bra och lärorik erfarenhet, men jag känner att det här är en möjlighet jag verkligen inte vill missa, säger Rosenqvist.

Läs mer: Ericsson fortsätter i mästarstallet

Ämnen i artikeln

Motorsport

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt