Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 01:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/sarah-sjostrom-det-ar-inte-antalet-magrutor-som-avgor-hur-bra-din-kropp-ar/

SPORT

Sarah Sjöström: Det är inte antalet magrutor som avgör hur bra din kropp är

Bild 1 av 3 ”Stockholm är min bas och det är här jag hämtar kraft”, säger Sarah Sjöström.
Foto: Paul Hansen
Bild 2 av 3 Längs ena väggen i vardagsrummet i Sarah Sjöströms och sambon Johan de Jong Skierus lägenhet är en fönsterväggsoffa uppbyggd. Det är där Sarah trivs som bäst.
Foto: Paul Hansen
Bild 3 av 3 På Södermalm i Stockholm trivs Sarah Sjöström och hämtar energi mellan mästerskap, träningsläger och världscuptävlingar.
Foto: Paul Hansen

Sarah Sjöström har en hektisk tid bakom sig – och en lika hektisk tid framför sig.

Kanske är det därför som stunderna hemma i Stockholm betyder mycket för simstjärnan.

– Jag har världens bästa jobb och jag älskar att resa, men Stockholm är min bas och det är här jag hämtar kraft, säger Sarah Sjöström.

DN har träffat stjärnan för en intervju som började med en rejäl frukost och som avslutades med en rundvisning i hennes lägenhet.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.