Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-10 11:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/sergio-aguero-knaskadad-undersoks-i-spanien/

Sport

Sergio Agüero knäskadad – undersöks i Spanien

Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: Martin Rickett/AFP

Manchester Citys anfallsstjärna Sergio Agüero linkade av skadad i segermatchen mot Burnley (5–0) i måndags. Nu står det klart att han drabbats av en skada i vänster knä, skriver fotbollsklubben på Twitter.

TT Text

Argentinaren – som ligger trea i skytteligan på 16 fullträffar – ska nu undersökas av experter i spanska Barcelona. Det är oklart när han kan vara tillbaka i spel.

Manchester City ligger tvåa i Premier League, 20 poäng efter Liverpool som kan bli mästare i kavaj på torsdag. I så fall krävs att laget slår Crystal Palace på onsdag samtidigt som City inte vinner borta mot Chelsea på torsdag.

Ämnen i artikeln

Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt