Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-19 03:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/smederna-vann-andra-raka-mot-rospiggarna/

SPORT

Smederna vann andra raka mot Rospiggarna

Rospiggarna fick inte revansch på Smederna utan förlorade andra raka speedwaymatchen mot Eskilstunalaget. Hemma i Hallstavik blev förlustsiffrorna något bättre än förra veckans 31–59, nu 38–52.

TT Text

Förlusten var Rospiggarnas tredje raka i speedwayligan medan fjolårsfinalisten Smederna nu är i toppen av tabellen efter två raka segrar.

Speedwaymästaren Dackarna inledde årets säsong med förlust mot Piraterna i förra veckan. Men på tisdagen var Målilla-laget tillbaka på vinnarspåret och vann övertygande över Kumla Indianerna med 49–41. Maciej Janowski vann alla fem körda heat.

Västervik inledde årets säsong med seger över Piraterna med 55–35.

Ämnen i artikeln

Speedway

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt