Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-20 23:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/stahl-ovantat-besegrad-i-berlin/

Sport

Ståhl oväntat besegrad i Berlin

Daniel Ståhl
Daniel Ståhl Foto: AFP

Daniel Ståhl har radat upp förstaplatser under säsongen – men på söndagens friidrottsgala i Berlin fick den svenske världsettan i diskus se sig besegrad för första gången mot internationellt motstånd i år.

TT Text

28-åringens överman på Olympiastadion? Andrius Gudzius – tidigare världsmästaren som dessutom tog hem EM-guldet före Ståhl på samma arena sommaren 2018.

Litauern avslutade med att kasta 66,72 meter, vilket blev tävlingens längsta notering. Ståhl, vars enda plump tidigare i år var en tävling i Södertälje där han blev utan godkänt resultat, fick nöja sig med 65,89 vilket räckte till en andraplats.

Fyra i Berlin blev Simon Pettersson vars bästa kast för dagen mätte 65,78 meter.

Ämnen i artikeln

Friidrott

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt