Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Stavrekord, hockeyfiasko och en efterlängtad bandyhall – minns du sporten i augusti?

Hur högt hoppade Michaela Meijer när hon satte svenskt rekord i stavhopp och hur många gånger i rad har Lyon vunnit fotbollens Champions League? Testa DN-sportens månadsquiz om augusti.

1 av 10

Rekordhoppet. Michaela Meijer satte svenskt rekord i stavhopp under en gala i Norrköping. Hur högt hoppade hon?

Nästa fråga

2 av 10

Stadionrekordet. Armand ”Mondo” Duplantis hoppade högst och satte stadionrekord under Diamond League på Stockholms stadion. Hur högt hoppade svenskamerikanen?

Nästa fråga

3 av 10

Jobbet. Legendaren Henrik Larsson har fått ett nytt tränarjobb inom fotbollen. Vad ska han göra?

Nästa fråga

4 av 10

Brakförlusten. Djurgården Hockey fick storstryk i säsongens första träningsmatch. Vilket lag var det som krossade ”Mesta mästarna” med 10–1?

Nästa fråga

5 av 10

Staden. Anna Nordqvist spelade strålande golf på LPGA-touren och slutade tvåa, två slag bakom vinnaren i Arkansas. I vilken stad är den svenska stjärnan född?

Nästa fråga

6 av 10

Premiären. Speedwaystjärnan Fredrik Lindgren har inlett säsongen mycket bra. Hur gick det för honom i Grand Prix–premiären i polska Wroclaw?

Nästa fråga

7 av 10

Hallen. I över tio år har bandyn i Stockholm väntat på en inomhusarena. Nu är den klar. Var ligger den?

Nästa fråga

8 av 10

Respasset. Djurgårdens äventyr i Champions League–fotbollen tog slut redan i första kvalomgången mot Ferencváros som vann med 2–0. Från vilket land kommer Ferencváros?

Nästa fråga

9 av 10

Fotbollsmästarna. Det blev ingen Champions League-triumf för Fridolina Rolfös Wolfsburg, som förlorade finalen mot Lyon. Hur många raka finaltriumfer har det franska storlaget?

Nästa fråga

10 av 10

Brukslaget. Degerfors IF ligger med i toppen i superettan och krigar om en plats i fotbollsallsvenskan. När spelade värmlänningarna senast i högsta serien?

Du har svarat på 0 av 10 frågor