Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-15 15:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/stenson-langt-efter-taten-i-memphis/

Sport

Stenson långt efter täten i Memphis

Henrik Stenson på 13:e hålets tee under andra rundan i WGC-tävlingen i Memphis, USA.
Henrik Stenson på 13:e hålets tee under andra rundan i WGC-tävlingen i Memphis, USA. Foto: Michael Reaves/AP

69 slag på den första rundan och 69 slag på den andra. Henrik Stenson ligger på totalt två under par efter två spelade rundor på banan TPC Southwind i Memphis, Tennessee, i USA i den svenske golfstjärnans första tävling på över fyra månader.

TT Text

Stensons resultat hittills, efter halva WGC-tävlingen St Jude Invitational, ger honom en delad 21:a plats inför helgens spel.

Amerikanen Brendon Todd följde upp torsdagens 64-rond med att gå banans 18 hål på 65 slag, fem under par, under fredagen. Todd leder därmed tävlingen på totalt elva under par, två slag före tvåan och landsmannen Rickie Fowler och nio före Stenson.

Tävlingens andre svensk, Sebastian Söderberg, gick den andra rundan på ett över par och är totalt tre över på en delad 57:e plats.

Ämnen i artikeln

Golf

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt