Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-17 04:01 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/stenson-utslagen-i-fedex-cup/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Sport

Stenson utslagen i Fedex Cup

I fjol vann Henrik Stenson det amerikanska golfslutspelet Fedex Cup. I år slogs han ut före finaltävlingen. Hans 23-plats i den tredje av fyra slutspelstävlingar, i Cherry Hills Village i Colorado, räckte inte för att bli bland de 30 bästa som tog sig vidare till finalen på East Lake CC.

Stenson avslutade med en 68-rond och faller även från tredje till fjärde plats på världsrankningen. Även Carl Pettersson (31:a) och Fredrik Jacobson (53:a) har spelat klart i slutspelet.

Amerikanen Billy Horschel vann med två slag före Bubba Watson och tre före Morgan Hoffman, båda USA. Det var Horschels andra titel på USA-touren. Han är på andra plats i slutspelet bakom Chris Kirk, USA.

– Den här segern betyder mycket. Jag har inte haft någon bra säsong, men i dag fungerade spelet och jag satte några bra puttar, säger Horschel.

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.