Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-12 09:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/stortavling-installd-10000-drabbas/

Sport

Stortävling inställd – 10.000 drabbas

Foto: Niklas Gustavsson

Ytterligare en stor orienteringstävling ställs in.

Efter O-ringen får även jättetävlingen 25-manna kasta in handduken.

TT Text

25-manna-stafetten lockar årligen runt 10.000 deltagare och många av lagen kommer från Finland och Norge.

Tävlingen som skulle ha arrangerats i Stockholmsområdet mellan 10 och 11 oktober kommer inte att bli av i år.

”Vi har in i det längsta försökt hitta lösningar för att kunna genomföra 25-manna som planerat, men vi ser nu att det tyvärr inte kommer att vara möjligt. Med det smittläge för covid-19 vi har i dag i Sverige och de restriktioner som gäller vid offentliga tillställningar ser vi ingen annan möjlighet än att ställa in årets arrangemang”, säger tävlingsledaren Mats Bern i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln

Orientering

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt