Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 11:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/svenska-olympier-far-tacka-sina-sponsorer/

SPORT

Svenska olympier får tacka sina sponsorer

Friidrottarna Kim Amb och Angelica Bengtsson och seglaren Josefin Olsson är uttagna till OS. Efter en tysk dom får de nu även tacka privata sponsorer om de är framgångsrika i Tokyo.
Friidrottarna Kim Amb och Angelica Bengtsson och seglaren Josefin Olsson är uttagna till OS. Efter en tysk dom får de nu även tacka privata sponsorer om de är framgångsrika i Tokyo. Foto: Pontus Lundahl/TT

Begränsningarna för marknadsföring kring OS har lättats upp inför sommarens spel i Tokyo.

Det innebär att svenska idrottare får tillåtelse att tacka sina sponsorer i sociala medier om de är framgångsrika under spelen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.