Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-08-03 20:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/svenskdoldis-leder-pa-golfens-europatour/

SPORT

Svenskdoldis leder på golfens Europatour

Vincent Norrman. Arkivbild.
Vincent Norrman. Arkivbild. Foto: Pontus Lundahl/TT

Svenske golfaren Vincent Norrman är i delad ledning under den första dagens spel i Europatourtävlingen Cazoo Open på banan Celtic Manor Resort utanför Newport i södra Wales.

TT Text

23-åringen gick den första rundan på 64 slag, sju under par, precis som spanjoren Nacho Elvira som delar ledningen.

Duon är två slag före Mikko Korhonen som är trea. Finländaren är däremot fortfarande kvar ute på banan och kan fortfarande sänka sin score ytterligare.

Haningespelaren Vincent Norrman proffsdebuterade på herrarnas Europatour bara för knappt en månad sedan, en succéartad delad femteplats i BMW International Open i München efter bland annat en hole-in-one på ett par 4-hål. Norrman var också med i Annika Sörenstams och Henrik Stensons mixedtävling Scandinavian Mixed i juni då det blev en delad 14:e plats.

Ämnen i artikeln

Golf

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt