Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-08 14:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/tom-brady-utkastad-fran-park-i-tampa/

SPORT

Superstjärnan utkastad från park i Tampa

Tom Brady. Arkivbild.
Foto: Charles Krupa/AP

En patrullerande vakt i Tampa fick sig en överraskning när hon gick för att kasta ut en person som tränade i en av stadens parker.

Personen var stadens mest kända nyinflyttade.

TT Text

Alla parker i amerikanska Tampa är stängda för att minska spridningen av det nya coronaviruset. Men när en vakt på måndagen skulle avhysa en person som tränade i en av dem, fick hon snart se att det inte var vem som helst.

– När hon gick fram för att säga till honom att parken var stängd såg hon att det var Tom Brady, berättar Tampas borgmästare Jane Castor.

Med sex Super Bowl-segrar och skyhög stjärnstatus är 42-årige Tom Brady den allra största profilen inom amerikansk fotboll. Efter 20 framgångsrika år i New England Patriots blev det därför en enorm nyhet när han förra månaden valde att gå till Tampa Bay Buccaneers.

Trots måndagens övertramp är han fortsatt varmt välkommen till sin nya hemstad.

”Förlåt Tom Brady! Tampas parkförvaltning kommer att välkomna både dig och hela samhället tillbaka med ännu större leenden. Fram till dess: Ta hand om dig och stanna hemma så mycket du kan för att hjälpa till med att få kurvan att plana ut”, skriver Tampa stads officiella konto på Twitter.

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt