Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-15 08:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/tom-bradys-ersattare-i-patriots-klar/

Sport

Tom Bradys ersättare i Patriots klar

Cam Newton ersätter Tom Brady. Arkivbild.
Cam Newton ersätter Tom Brady. Arkivbild. Foto: Mike McCarn/AP

Den sexfaldige Super Bowl-vinnaren Tom Brady, 42, lämnade efter den gångna säsongen New England Patriots efter 20 år i klubben för en ny utmaning i Tampa Bay Buccaneers.

TT Text

Nu har Patriots ersatt NFL:s störste genom tiderna – ingen annan har vunnit Super Bowl sex gånger – med quarterbacken Cam Newton, rapporterar ESPN.

31-årige Newton, som ska ha sajnat ett ettårskontrakt, blev utsedd till ligans mest värdefulla spelare 2015 efter att ha tagit sitt Carolina Panthers till Super Bowl där de föll mot Denver Broncos.

Panthers släppte nyligen 31-åringen från sitt kontrakt. Han gick skadad under den gångna säsongen och spelade bara två matcher.

Den kommande säsongen i NFL är tänkt att sparka i gång klockan 02.20 fredagen den 11 september svensk tid.

Ämnen i artikeln

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt