Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-05 09:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/united-stallde-in-traningsmatch-i-sista-sekund/

Sport

United ställde in träningsmatch i sista sekund

Manchester Uniteds spelare var redo för match när besked att bortalagets tränare testat positivt för det nya coronaviruset kom. Arkivbild.
Manchester Uniteds spelare var redo för match när besked att bortalagets tränare testat positivt för det nya coronaviruset kom. Arkivbild. Foto: Rui Vieira/AP

Manchester Uniteds träningsmatch mot Stoke City fick ställas in med kort varsel sedan Stokes tränare Michael O'Neill testat positivt för covid-19.

TT Text

Championship-klubben Stoke hade redan hunnit anlända till Uniteds träningsanläggning när de informerades om O'Neills positiva test. Tränaren hade testat negativt under de tidigare fem testomgångarna, meddelar Stoke i ett uttalande.

”Han kommer nu att följa lämpliga riktlinjer och genomgå en period av isolering, medan han fortsätter att ha digital kontakt med sina träningskollegor och spelare”, skriver klubben.

Fotbollen har varit pausad i England sedan mitten av mars, men Premier League planerar att dra i gång den 17 juni, medan andraligans omstart sker tre dagar senare.

Läs mer: Inget jubel när svensklaget Chelsea blev mästare

Ämnen i artikeln

Fotboll

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt