Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-27 07:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/uppgifter-corona-i-arsenal-ingen-usa-resa/

SPORT

Uppgifter: Corona i Arsenal – ingen USA-resa

Arsenal skulle ha rest till USA under onsdagen för match mot italienska Serie A-laget Inter.
Arsenal skulle ha rest till USA under onsdagen för match mot italienska Serie A-laget Inter. Foto: Ben Queenborough/BPI/REX

Premier League-fotbollslaget Arsenal har drabbats av coronasmitta och ställer in sin försäsongsturné till Orlando, Florida, enligt flera medier.

TT Text

Arsenal skulle ha rest till USA under onsdagen för match mot italienska Serie A-laget Inter på söndag. Även Premier League-laget Everton och colombianska Millonarios ska delta i försäsongsturneringen Florida Cup.

Arsenal inleder Premier League borta mot nykomlingen Brentford den 13 augusti.

Ämnen i artikeln

Fotboll
Arsenal FC

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt