Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-28 05:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/varldscupfinalen-i-las-vegas-stalls-in/

SPORT

Världscupfinalen i Las Vegas ställs in

Steve Guerdat vann världscupfinalen i fjol, han får inte chansen att försvara titeln i Las Vegas.
Foto: Thomas Reiner/ESPA

Hoppningens och dressyrens världscupfinal i Las Vegas den 15–19 april ställs in på grund av coronaviruset.

TT Text

”Det är mycket tråkigt att nästa månads världscupfinal i Las Vegas måste ställas in, men beslutet var oundvikligt”, säger det internationella ridsportförbundets (Fei) ordförande Ingmar De Vos i ett pressmeddelande.

Det är första gången sedan finalerna infördes 1978 som en final måste ställas in. Las Vegas har tidigare varit värd för finalen 2000, 2003, 2005, 2007, 2009 och 2015.

Ämnen i artikeln

Ridsport

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt