Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-28 09:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/varvade-hockeyspelare-hamtade-bandyspelare/

Sport

Värvade hockeyspelare – hämtade bandyspelare

Ishockeyklubben Sörhaga/Alingsås hämtade fel spelare på Landvetters flygplats.
Ishockeyklubben Sörhaga/Alingsås hämtade fel spelare på Landvetters flygplats. Foto: Jeppe Gustafsson/TT

Sörhaga/Alingsås hade värvat en slovakisk hockeyspelare, Martin Chonavec, som skulle hämtas på Landvetters flygplats.

TT Text

Samtidigt landade Borås Bandys nyförvärv Peter Benes på flygplatsen. Och blev upphämtad av två Sörhaga/Alingsås-spelare, vilket Alingsås Tidning var först med att skriva om.

– Jag ser att en kille droppar en hockeybag utanför Landvetter. Bra, där är han, bra. Han pratar i telefon så han uppfattar inte att jag säger Martin till honom, säger Erik Martinsson till Aftonbladet.

Först på plats i Alingsås uppdagas felet.

– Vår kille hade stått på andra sidan men vi hade inte sett honom. Oddsen är inte så stora att det landar två personer från Slovakien med hockeytrunk på samma dag, men den här gången gjorde det tydligen det, säger Martinsson.

Efter några samtal reddes allt ut. Peter Benes skjutsades fyra mil österut till Borås och Martin Chonavec hämtades på Landvetter.

Ämnen i artikeln

Borås
Alingsås
Bandy
Ishockey

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt