Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-22 14:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/wolfsburgspion-utkastad-fran-malmo-ffs-traning/

Sport

Wolfsburgspion utkastad från Malmö FF:s träning

Martin Raschick, spionen från Wolfsburg, på en restaurang efter att han kastats ut från MFF:s träning.
Martin Raschick, spionen från Wolfsburg, på en restaurang efter att han kastats ut från MFF:s träning. Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Malmö FF:s kommande Europa League-motståndare Wolfsburg har en spion på plats för att bevaka skåningarnas träningsläger i spanska Marbella. 

TT Text

Efter tisdagens spionerande sa MFF:s tränare Jon Dahl Tomasson till Aftonbladet:

– Får han ut något av det där? Det var inte mycket att se. Han kunde lika gärna suttit hemma och druckit kaffe.

När mannen, Martin Raschick, på onsdagen spanade in MFF:s träning för andra dagen i rad, beslutade klubben att stänga den och kasta ut honom, skriver svenska medier på plats.

– Sportchefen Daniel Andersson hänvisar till att MFF vill slipa på taktiska detaljer, säger Malmö FF:s kommunikatör Jonathan Hansen enligt Aftonbladet.

Raschick, som först ska ha sagt att han var journalist, gick i stället och satte sig på en restaurang bredvid planen och fortsatte att följa träningen därifrån.

Malmö FF möter Sparta Prag i en träningsmatch på torsdagen. Första matchen mot Wolfsburg i Europa League-sextondelsfinalen spelas den 20 februari.