Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 21:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/ymer-moter-korda-i-kvarten/

SPORT

Ymer möter Korda i kvarten

Mikael Ymer under Citi Open i Washington.
Mikael Ymer under Citi Open i Washington. Foto: Carolyn Kaster/AP

I natt spelar Mikael Ymer kvartsfinal i Washingtons ATP-turnering i tennis. Kanske har han en fördel av att motståndaren redan spelat två set tidigare under dagen. I 33 graders värme.

TT Text

Ymer möter hemmaspelaren Sebastian Korda som vann matchen i tredje omgången mot bulgaren Grigor Dimitrov bara några timmar före kvartsfinalen mot Ymer. De började spela på torsdagskvällen lokal tid men efter första setet, som Dimitrov vann med 6–4, stoppades matchen på grund av regnoväder.

Först vid tretiden, lokal tid, på fredagen återupptogs matchen som Korda kunde vända och vinna med 6–1, 6–2.

Ämnen i artikeln

Tennis

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt