Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-07 15:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/zahui-klar-for-sin-tredje-klubb-for-aret/

Sport

Zahui klar för sin tredje klubb för året

Flyttlasset går till Ryssland för svenska basketstjärnan Amanda Zahui. Arkivbild.
Flyttlasset går till Ryssland för svenska basketstjärnan Amanda Zahui. Arkivbild. Foto: Claudio Bresciani / TT

Amanda Zahui har hittat en ny klubbadress.

TT Text

Den svenska basketstjärnan har skrivit på för den ryska klubben Kursk, skriver hennes agentur Disrupt the game på Twitter.

På grund av coronapandemin har Zahui hittills haft ett märkligt år i sin karriär. Kursk blir 26-åringens tredje klubb för året efter att hon brutit med både kinesiska Shandong och turkiska Hatay.

Amanda Zahui tillhör alltjämt WNBA-laget New York Liberty som väntas köra i gång ligaspelet i USA i juli.

Ämnen i artikeln

Basket

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt