Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-12 09:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sport/zlatan-narmar-sig-comeback-i-milan/

Sport

Zlatan närmar sig comeback i Milan

Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP

Zlatan Ibrahimovic kommer allt närmare en comeback i Milan efter den vadskada han ådrog sig på en träning för en månad sedan.

TT Text

På tisdagens presskonferens bekräftade tränaren Stefano Pioli att den svenske 38-åringen kommer vara uttagningsbar till onsdagens ligamatch mot Spal – om han själv ger klartecken.

– Zlatan är ett lejon. Om han tränar i kväll som han gjorde i går – och han ger mig ett ”okej” – så kan han kallas till morgondagens match, säger Pioli enligt italienska Sky Sport.

Milan ligger sjua i Serie A med tio omgångar kvar att spela i den italienska fotbollsligan.

Ämnen i artikeln

AC Milan

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt