Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-01 21:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/08-foraldrar-vill-lara-sig-mer/

STHLM

08-föräldrar vill lära sig mer

"Föräldrar känner att det är okej att söka för att få stöd, inte för att man har problem", säger Ewa Samuelsson (KD), biträdande socialborgarråd.
"Föräldrar känner att det är okej att söka för att få stöd, inte för att man har problem", säger Ewa Samuelsson (KD), biträdande socialborgarråd. Foto: Magnus Fröderberg/Collage bildb

Stockholms stads kostnadsfria föräldragrupper är en succé med en baksida. Över 4 000 föräldrar har deltagit – men fler än 1 500 står i kö.
– Det känns väldigt, väldigt roligt men vi hade inte räknat med att det skulle bli ett så stort gensvar, säger biträdande socialborgarrådet Ewa Samuelsson (KD).

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.