Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-20 23:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/50-kilo-cannabis-beslagtaget-man-gripen/

STHLM

50 kilo cannabis beslagtogs – man gripen

I samband med husrannsakningar i Järvaområdet beslagtog polisen drygt 50 kilo cannabis. En man greps och sitter nu häktad misstänkt för grovt narkotikabrott.

Det var på torsdagskvällen som polisen i lokalpolisområde Järva genomförde husrannsakningar på flera olika adresser.

– Förundersökningen är nu inne i ett aktivt skede, säger inspektör John Lindström, gruppchef vid grova brott i lokalpolisområde Järva, i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln

Cannabis
Järva
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt