Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-14 10:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/aklagare-gangkonflikten-som-ledde-till-ndellas-jacks-dod-inleddes-pa-hennes-brollop/

STHLM

Åklagare: Gängkonflikten som ledde till Ndellas Jacks död inleddes på hennes bröllop

På måndagen inleddes rättegången i fallet där den 18-åriga Ndella Jack sköts till död. På bilden förs en man som misstänks för försök grovt vapenbrott in i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt.
På måndagen inleddes rättegången i fallet där den 18-åriga Ndella Jack sköts till död. På bilden förs en man som misstänks för försök grovt vapenbrott in i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt. Foto: Thomas Karlsson

Vännerna i det kriminella nätverket misstänks ha vänt sig mot varandra efter en konflikt på ett bröllop i Gambia, enligt åklagaren. Kränkta och hotade till livet misstänks två av männen ha öppnat automateld mot lägenheten i Råcksta – varpå den tänkta måltavlans fru, 18-åriga Ndella Jack, blev skjuten.

På måndagen inleddes rättegången i Stockholms tingsrätts säkerhetssal.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in