Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-01 01:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/aklagare-gangkonflikten-som-ledde-till-ndellas-jacks-dod-inleddes-pa-hennes-brollop/

STHLM

Åklagare: Gängkonflikten som ledde till Ndellas Jacks död inleddes på hennes bröllop

På måndagen inleddes rättegången i fallet där den 18-åriga Ndella Jack sköts till död. På bilden förs en man som misstänks för försök grovt vapenbrott in i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt.
Foto: Thomas Karlsson

Vännerna i det kriminella nätverket misstänks ha vänt sig mot varandra efter en konflikt på ett bröllop i Gambia, enligt åklagaren. Kränkta och hotade till livet misstänks två av männen ha öppnat automateld mot lägenheten i Råcksta – varpå den tänkta måltavlans fru, 18-åriga Ndella Jack, blev skjuten.

På måndagen inleddes rättegången i Stockholms tingsrätts säkerhetssal.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.